söndag 25 oktober 2009

Award


Jag har fått en award av "Life of a Hero"

Man ska skriva 7 saker om sig själv och sedan skicka vidare till 7 andra!

Håll i er! Här är 7 saker om mig!

1. Jag är en kattmänniska. Vi delar just nu vårt hem med 2 rara katter. Nisse som är en stor kastrerad han katt och som är ganska kinkig med vem som får kela med honom och Randis som kelar med allt och alla. Ett hem är inget hem utan en katt anser jag.

2. Jag gillar att läsa, helst böcker som handlar om människoöden av olika slag. Tyvärr hittar jag inte så mycket tid till det just nu, men mer tid kommer....

3. Jag är en människa som tar mig fram genom livet gående. Ingen sträcka är för lång för att gå. När jag går sorterar jag tankar. Det finns ingen bättre terapi!

4. Jag har ett jobb som är väldigt spännande och utmanande men som också kräver mycket av mig. Jag har ansvar för 24 medarbetare och mitt jobb är att peppa, vägleda och utmana dem att lära sig nya saker.

Jag är lärare!

5. Min favorit årstid är hösten. Jag älskar höstvädret och att få kura i soffan med en filt och en kopp te. Dessutom är hösten den långa startsträckan för min favorithögtid....

6. Nämligen JULEN! Jag är juloman. Jag älskar allt som har med julen att göra och jag börjar tidigt. Redan nu i oktober bläddrar jag i mina jultidningar, som är MÅNGA, och längtar och planerar.

7. Jag älskar mitt hem. Jag bor i ett mysigt gammalt hus och även om det är mycket att göra, så skulle jag inte vilja byta det mot något modernare. Dessutom finns ju de som jag älskar här. Min man och mina underbara flickor. I mitt hem kan ingen göra mig illa. Här får jag vara som jag är, med dem som gillar mig för den jag är.


7 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Så där känner jag också för mitt hem. Du vet: min hem är min borg. Jaså du! Du är kattmänniska. Jag gillar katter men jag är en hundmänniska och då blir det typ ett hem är inget hem om det inte finns en hund. Fast det gäller ju bara mig förstås.;)

Stor kram och grattis till din award
Lisa

Hero sa...

hej
Hoppas du har sköna dagar med din fina familj i din vita villa.
Tänk positiva tankar och njut av allt det goda runt omkring dig:)
kram till dig

Sjabbig men chic sa...

Wow! Vad gulligt! Hämtar den i morgon vännen, nu är det dags för sängen och lite duttande med lillgumman för hon mår inte så bra. Uffe har vackert fått lagt sig på hennes rum så nu ska jag och gumman lägga oss och läsa och mysa. Hon har ju skollov och får sova hur länge hon vill i morgon.

kram och sovgott
Lisa

Julia sa...

Gulliga du. :) Ha en härlig vecka!

StrandviksVillan sa...

Oj, tack så mycket för att jag blev utvald!! Blir så glad!
Utmaningen har jag alldeles nyss gjort så den hoppar jag nog över denna gång, hoppas det är okej?

Japp, även jag älskar mitt hem så otroligt mycket att det nästan är barnsligt, hehe! Det är ju MIN och VÅR plats på jorden, vår trygghet och fasta punkt. Så glad att vi har ett eget hus och inte behöver fundera på att flytta :)

Ha det så bra!
kram Ann-Christine

Mysiga lantliga ting sa...

Hej! Och tack så hjärtligt för awarden!! Juloman, det stämmer nog in på mig med, hihi.
Ska ta tag i utmaningen snart...

Ha en riktigt fin dag =)
kram Johanna

Charlotta sa...

Hej och tack! Jag ska ta tag i denna inom kort.
kram Charlotta