lördag 31 oktober 2009

All Helgona helgenFirar ni Halloween eller All Helgona?
Här gör vi ett mellanting, för barnens skull.
För mig är denna helgen en ljushelg, dvs man tänder massor av ljus både inne och ute. Tar en sväng till minneslunden i mörkret och äter god mat med familjen.
Barnen vill ha pumpor och godis, så det har vi också.

Idag blir det ett besök hos barnens gammelmormor och gammelmorfar och sedan god middag och mys hemma.
I morgon firar vi min pappa som fyller 71 år!

6 kommentarer:

Spik, skruv och drömmar sa...

Hej!
Tack för kommentaren. Det är lite pirrigt så här i bloggstarten och jag blir verkligen glad för varje liten kommentar!

För mig är det allahelgona som är det viktiga med ljuständning precis som du skrev. Jag är väldigt tudelad om Halloween men jag förstår om barnen vill fira det. Men mina barn vågar vare sig klä ut sig eller öppna dörren om någon knackar på:-).

Ha en mysig Allahelgonahelg!
/Therése

Grodmamman sa...

Här är det likadant! Barnen vill "gå halloween" och det har de gjort. Nu ikväll har vi varit ute vid min pappas grav och tänt ljus. Verkligen skilda världar enligt mig!:)
Kram

Katta sa...

Snygg pumpa! Skickligt ristat i den. Här tändes många många ljus i går med tankar på de som inte finns här längre medans i allafall sonen var och spökade på halloweenfest. Jag tycker det är ok med båda för även halloween handlar ju i grunden om att hedra de döda.Kram Katta

Vit och pastell sa...

Vi firar också blandat. Hoppas att papperstricket hjälper dig! Det har iaf varit till nytta för mig! Inte för att det funkar att ta kort i totalt mörker. Men när det skymmer lite så är det perfekt.

Kram Maria

Lisa sa...

Hej! Vad roligt att du hittat till SIB, jag har lagt in dig som medlem nu, vill du får du gärna länka med SIB"blomman". Välkommen i gänget :-)
Kram Lisa

Julia sa...

Hej vännen.
Hittade en matblogg som jag tror du gillar. Trevlig helg!
http://www.pickipicki.se/